I måndags förra veckan inleddes rättegången mellan Apple och Samsung, något som vissa kallar århundradets patenträttegång. Apple har stämt Samsung för en rad patentintrång, och Samsung har svarat med en rad motstämningar som anklagar Apple för samma brott.

Oavsett vem som i slutändan får rätt har rättegången redan lett till att en rad företagshemligheter läckt ut. Vissa av dem riktigt intressanta, inte minst uppgifterna som läckt ut från det normalt så hemlighetsfulla Apple.

Här är de fem bästa avslöjandena hittills.

Böjd Iphone

böjd iphone

I mitten av 2011 gick det många rykten om att Apple kommer att släppa en iPhone med böjd bildskärm. Något som senare visade sig vara fel när iPhone 4s släpptes i oktober. Den pågående rättegången avslöjar emellertid att Apple faktiskt övervägde att släppa en iPhone med böjd bildskärm.

Ipad med utfällbart bordsstöd

ipad prototyp

Microsoft visade nyligen upp företagets kommande surfplatta Surface som har ett utfällbart bordsstöd på baksidan. Idén är inte dum, men enligt de domstolsdokument som läckt har Apple redan experimenterat med idén för Ipad. Flera bilder har publicerats av tidigare prototyper som visar förslag på olika lösningar med ett bordsstöd.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning