5 maj: Marseille 

Marseille


Netflix första franska originalserie handlar om kommunalpolitik och har Gérard Depardieu i huvudrollen som borgmästare i Marseille. Han utmanas av sin protegé och en hård och smutsig kamp om makten över den sydfranska staden inleds.

Läs också: 10 grymma Netflix-serier du absolut inte får missa

6 maj: Grace and Frankie

Grace & Frankie


Jane Fonda och Lily Tomlin återvänder som Grace och Frankie, som båda tvingats starta nya liv, sedan deras makar förälskat sig i varandra. I komediseriens andra säsong kommer de två kvinnorna ännu närmare varandra.

15 maj: Foyle’s War

Foyle's War


Brittisk kriminalserie av Anthony Horowitz som också ligger bakom Morden i Midsomer. Serien om kommissarie Christopher Foyle (Michael Kitchen) utspelar sig precis efter andra världskriget. Alla sju säsongerna blir tillgängliga.

Reportage: Netflix vet snart allt om dig och din filmsmak – så fungerar deras algoritm

20 maj: Lady Dynamite 

Lady Dynamite


Komediserie med komikern Maria Bamford som bygger delvis på hennes eget liv. Många kända gästskådespelare kommer att passera revy under de 13 avsnitten. Tagline: ”A woman who loses – and then finds – hers shit.”

27 maj: Bloodline

Bloodline


Familjen Rayburn driver ett strandhotell i vackra Florida Keys. På ytan ser allt perfekt ut men syskonen Rayburns mörka hemlighet blir svårare och svårare att leva med i den andra säsongen av den psykologiska thrillerserien.

27 maj: Chef’s Table

Chef's Table


Säsong två av den populära dokumentära serien där sex världsberömda kockars liv och arbete skildras i var sitt avsnitt. Magnus Nilsson (Fäviken) var Sveriges bidrag i säsong ett, i den nya säsongen finns ingen svensk med.

31 maj: Scream

Scream: The Series


MTV:s splatterserie är naturligtvis inspirerad av de populära Scream-filmerna. I säsong två kommer börjar en ny mördare spela mind-games med seriens huvudpersoner i ett försök att knäcka dem i en storm av blodsutgjutelser.

10 juni: Voltron: Legendary Defencer

Voltron: Legendary Defender


Upplägget är ungefär detsamma som i den animerade serien som var populär på 1980-talet. Ett gäng rymdäventyrare styr tillsammans den gigantiska roboten Voltron för att rädda universum undan ondskan.

17 juni: Orange is the New Black

Orange is the New Black


Den fjärde säsongen ser ut att bli betydligt mörkare än den tredje. Problemen hopar sig för de kvinnliga fångarna när det numera privatägda fängelset har fyllts till brädden. Insatserna tycks högre än någonsin förut.