Här har vi samlat de senaste – och högst betygsatta – filmerna ur Netflix utbud. Missa för allt i världen inte dessa! (Och du, bokmärk artikeln. Vi uppdaterar den regelbundet med de senaste filmerna i Netflix Sveriges utbud.)

Interstellar

Interstellar
Betyg IMDB: 8.7

I utbudet på svenska netflix hittar du nu denna Oscarsbelönade blockbuster av Christopher Nolan (Inception, The Dark Knight Rises). Interstellar handlar om en grupp astronauter som sänds ut på uppdrag att hitta beboliga planeter, då jorden är på gränsen till obebolig. För att göra detta måste de färdas genom svarta hål och utforska tidigare okända dimensioner. I rollerna ser vi bland annat Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club, True Detective) och Anne Hathaway (Les Miserables, Djävulen bär Prada).


Good Will Hunting

Betyg IMDB: 8,3

Detta drama är en riktig kultklassiker bland filmälskare. Filmens huvudkaraktär, Will, är en städare på en väl ansedd högskola i USA. En dag upptäcker en psykolog, spelad av Robin Williams (Flubber, Döda poeters sällskap), att Will även har en oerhörd fallenhet för matematik. TIllsammans försöker de förmå Will att använda sina talanger.


The Perks of Being a Wallflower

Betg IMDB: 8,0

Ett måste för alla känslosamma tonåringar! Perks of Being a Wallflower handlar om Charlie, en deprimerad ung man som måste hantera en väns självmord samtidigt som han möter sin fösta stora kärlek. Filmen innehåller de briljanta skådespelarna Logan Lerman, känd från Fury och Percy Jackson-filmerna, och Emma Watson, mest känd som Hermione Granger i Harry Potter-serien.


Before Midnight

Betyg IMDB: 7,9

Uppföljaren till succéfilmerna Bara en dag (Before Sunset på engelska) och Bara en natt (Before Sunrise), som dessväre inte finns på svenska Netflix än. Den här gången har nio år passerat sedan vi träffade Jesse och Celine sist, alltså nästan tjugo år sedan de träffades på tåget till Vien.