Det är inte bara i Windows det går att ha vackra eller roliga teman. Du tillbringar kanske timmar varje dag med att stirra på ett Chrome-fönster. Varför inte göra det lite häftigt också?

Chrome Web Store har hundratals teman du kan använda för att sätta en egen prägel på ditt Chrome-fönster. Du kan till exempel visa ditt favorit-tv-program eller videospel, eller välja ett hisnande fotografi. Vill du hålla det enkelt kan du också välja en grundläggande färgpalett för att anpassa Chrome utan att det blir för mycket bling-bling.

Din temabild kommer att vara fullt synlig på skärmen Ny flik. Många teman påverkar också färgen på dina flikar och verktygsfält högst upp i Chrome-fönstret.

Ge Google Chrome ett personligt utseende

Välj

1. Välj. Starta Google Chrome och klicka på knappen Appar längst till vänster. Klicka på Web Store. Välj Teman. Nu kan du bläddra runt bland mängder av tillgängliga teman.


Installera

2. Installera. Klicka på ett tema för att få se mer information om det. Klicka på Lägg till om du vill använda temat. Texten Kontrollerar kommer upp en stund och sedan står det Tillagd i Chrome.


Snygg flik

3. Snygg flik. Du får också en popup-rad i överkanten av fönstret där du ges chansen att gå tillbaka igen genom att klicka på Ångra. Nu kan du öppna en ny flik för att se ditt nya tema i all sin prakt.


Ångra

4. Ångra. Skulle du ändra dig senare kan du klicka på inställningsknappen (de tre vågräta strecken uppe till höger) och välja Inställningar. Klicka på Återställ till standardtema under rubriken Utseende.

Fakta
Svårighetsgrad: Enkel
Tid: 5 minuter
Det här behöver du: Google Chrome
Det här lär du dig: Att installera teman i Google Chrome.