När vi inte vet vad vi söker är det svårt att hitta rätt på nätet. Vi befinner oss kanske på en ny plats och undrar vad som finns i närheten. I det här läget kommer Eniros app väl till pass.

Eniro är det företag som en gång gjorde telefonkatalogerna, och i deras app kan du förstås söka efter telefonnummer och adresser. Du ser också kartor, satellitbilder och trafikinformation – och du kan i klartext få reda på vem det är som ringer dig.

Du kan också välja Upptäck nära för att få se vad som finns i närheten av den plats där du befinner dig. Du hittar restauranger, kaféer och butiker – med omdömen från andra användare. Du får också tips om teatrar och sportanläggningar liksom om serviceställen som bankomater och bensinstationer. Dessutom visas Wikipedia-artiklar om intressanta saker exakt där du befinner dig.

Nyligen kompletterade man även appen med information om Facebook-evenemang i din närhet. Du kan med andra ord se vad som är på gång, och du väljer själv om du ska se det som en lista eller som en karta.

Ladda ner till Android
Ladda ner till IOS

Eniro