PrenumerationsvillkorMinderåriga, under 18 år, äger inte rätt att beställa prenumerationer på PC för Alla utan målsmans medgivande. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar från personer som som inte uppfyller detta krav.

Du registreras med personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja vår kundrelation samt ge dig förmånliga erbjudanden från IDG eller dess partners - detta via epost, telemarketing eller sms. Du kan en gång om året ta del av de uppgifter som som finns registrerade om dig genom att ringa vår kundtjänst på 08-799 62 33 .

I prenumerationen ingår utan extra kostnad nyhetsbrevet PC för Alla Express. Vill du inte ha nyhetsbrevet kan du enkelt avbeställa det via den länk som finns längst ner i alla utskick.

Alla tidningsprenumeranter blir även medlemmar i PC för Alla Kundklubb, som ger dig olika förmåner, och du kommer efter din beställning få en faktura med ditt kundnummer, som du ska använda för att logga in på PC för Alla Kundklubb (www.pcforalla.se/kundklubb) och ta del av våra tjänster. För att kundklubben ska kunna fungera förs de uppgifter du fyller i vid din beställning av din prenumeration över från vår kundtjänst (Pressdata), som hanterar tidningsprenumerationen till företaget Voyado som administrerar PC för Alla Kundklubb. Du kan när som helst be om att inte vara medlem i kundklubben genom att kontakta vår kundtjänst.

Vi på PC för Alla jobbar ständigt med att förbättra och utveckla PC för Alla Kundklubb, därför kan innehållet i bonuspaketet förändras under prenumerationsperioden. Tjänster kan komma att läggas till eller tas bort utan förvarning. Innehållet tillhandahålls av externa samarbetspartners som har fullt eget ansvar för respektive tjänst. PC för Alla reserverar sig mot förändringar på grund av omständigheter utanför vår kontroll, såsom konkurser eller force majeure. OBS! Vissa förmåner kan även vara begränsade i antal och till Sverige.

https://info.idg.se/tidningar/ och https://info.idg.se/nyhetsbrev/ kan du läsa om hur IDG hanterar dina personuppgifter.