Kärlekens ljuva toner får en ny innebörd när nätdejtingssidan E-kontakt.se och MTG Radio slår sina krafter samman. På E-kontakt.se kommer det hädanefter att finnas en webbradio där medlemmarna kan välja mellan att lyssna på MTG Radios alla kanaler, det vill säga RIX FM, Lugna Favoriter, NRJ, Svenska Favoriter och Bandit.

– Våra medlemmar får tillgång till fem stycken radiokanaler via en integrerad webbradio på E-kontakt, när de letar efter kärleken på nätet. MTG Radio får i sin tur möjlighet att nå ut till över 300.000 potentiella lyssnare på vår sajt, säger Jenny Ohlin, informationschef på E-kontakt.

Tjänsten beskrivs som mycket efterfrågad och förhoppningen är att den inte bara ska öka antalet lyssnare utan även inspirera dejtsökarna.

– Vi tror oss ha funnit en unik kombination med vårt samarbete. Musik berör ofta människor och man kan koppla av till sin favoritmusik samtidigt som man letar efter sin stora kärlek. Våra medlemmar kommer att inspireras av att lyssna på MTG Radios breda utbud. MTG Radio får samtidigt ett gyllene tillfälle att exponera sitt varumärke på en av Sveriges mest besökta sajter. Jag tror att vårt samarbete kommer att bli ett vinnande koncept för båda parter och vi hoppas på ett långsiktigt samarbete, berättar Jenny Ohlin.

Men om radiomusiken verkligen förbättrar chanserna till romantik, det återstår att se...