Mio Moov 370. Ruskigt avancerad gps-modell baserad på Sirf Instant Fix II-teknik vilket i första hand ger betydligt snabbare söktider. Bland annat smått och gott finns också ett nytt system för sökning av intressepunkter, fria uppdateringar av trafikinformation och en funktion som låter dig navigera till platser fångade på bild (såvida att de har inbakade koordinater förstås). Blir din för 2 800 kronor.
www.mio.com


Sony NV-U93T. Elektronikgiganten Sonys flaggskeppsmodell är en läckert slimmad enhet med stor bredbildsskärm på 4,8 tum. Utöver de vanliga standardfinesserna finns här även möjlighet att koppla in en bluetooth-utrustad mobiltelefon och därefter föra samtal trådlöst i bilen via den inbyggda mikrofonen. Klarar dessutom av att simulera din position ifall signalen försvinner för en kort stund. Tömmer även ledigt din plånbok på 3 500 kronor om du slår till.
www.sony.se


Navigon 8110. Vräkigast på marknaden med chassi i rostfritt stål, integrerad tmc-modul (för uppdateringar av trafikinformation) och Navigons flexibla kartvisningssystem som pedagogiskt gör dig påmind på kommande korsningar och andra viktiga förändringar i gatubilden. Dessutom utrustad med röststyrning – rena drömmen för dig som bävar inför kombinationen stora fingrar och pluttiga touch-knappar. Råna din spargris på 4 500 riksdaler och släng din papperskarta. www.navigon.com