Meny
Meny

Tävla om en rymdresa med PC för Alla och nya snabba Norton 2009Vinnaren vinner en resa tur och retur till USA där en tyngdlöshetsupplevelse väntar - samt möjligheten att vinna en riktig resa ut i rymden! Dessutom står tio paket av Norton Internet Security 2009 på spel. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att sms:a in ditt svar så det är oss tillhanda senast den 31 december 2008.

Vad hette den första människan i rymden?
 • Gagarin
 • Laika
 • Fuglesang


Skicka in ditt svar via sms
till telefonnummer 72401 med texten PFA Gagarin, PFA Laika eller PFA Fuglesang (PFA mellanslag Ditt svarsalternativ). Genom att sms:a till detta nummer förbinder du dig att läsa och acceptera de fullständiga tävlingsvillkoren (se länk nedan).

Samtalet kostar 10 kronor utöver trafiktaxa som betalas av deltagaren på mobiltelefonräkningen. Senast den 31 december måste ditt svar vara oss tillhanda. Juryn består av PC för Allas marknadsavdelning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas i början av januari av PC för Alla och presenteras även på pcforalla.se. För att få delta i tävlingen måste du ha fyllt 18 år!


Det här kan du vinna


1:a pris:
En flygtur där du får uppleva tyngdlöshet på riktigt, samt deltagande i en dragning om en riktig rymdresa.

2:a-11:e pris: Norton Internet Security 2009.

Fakta om förstapriset
Vinnaren får en flygtur i ett flygplan som simulerar tyngdlöshet runt den 21 februari 2009, samt möjlighet att lämna ett bidrag i en dragning om en suborbital flygning. Den tyngdlösa flygningen äger rum i USA. Priset inkluderar tur- och returbiljett för flyg i turistklass för en person, från en större flygplats i Sverige med avresa 20 februari 2009, och hemresa 22 februari 2009.

Dessutom ingår ett standardhotellrum för två nätter/tre dagar, marktransport till och från flygplatserna vid avresa och hemresa, marktransport till och från anläggningen för den tyngdlösa flygningen samt måltider.

Vinnaren kvalificerar sig för att delta i en separat dragning med chans att vinna en suborbital flygning, som genomförs på ett datum och en tidpunkt bestämd av sponsorn efter eget gottfinnande. Dragningen om suborbital flygning utförs i USA under landets lagar och regler och kommer att ske den 21 februari 2009 när den tyngdlösa flygningen genomförs.

Fakta om Norton Internet Security 2009
Norton Internet Security 2009 är ett snabbt, omfattande och uppdaterat skydd mot hoten på internet. Det skyddar datorn, din identitet och ditt hemmanätverk utan att det går långsammare att jobba. Den här fullständigt omarbetade versionen är utformad för att ge bibehållen snabbhet och gör det säkrare och enklare än någonsin att surfa, handla och uträtta bankärenden på internet. Systemkrav: Windows XP/Vista. Mer information hittar du på www.norton.com/se.

Klicka här för de fullständiga tävlingsvillkoren!

Besöksadress: Magnus Ladulåsgatan 65 106 78 Stockholm Tel: 08-453 60 00 Karta

Copyright © 1996 - 2020 International Data Group

Sajter om it & teknik

 • CIO SwedenIt-strategi, affärsnytta och kundrelationer.
 • Computer SwedenDagliga nyheter om it, telekom och affärer.
 • IDG.seDe viktigaste nyheterna från IDGs nyhetssajter.
 • M3Sveriges prylsajt.
 • MacWorldAllt om Mac, OS X, Iphone och Ipad.
 • PC för AllaSveriges största och mest lästa datortidning.
 • SmartworldDin guide till det smarta hemmet.
 • TechWorldFör it-avdelningar, it-chefer och it-proffs.
 • Topp100Sveriges bästa sajter och nättjänster.
Stäng