Alla husdjursägare vill skämma bort sina älsklingar, så varför inte investera i teknik som gör ditt och din ögonstens liv lite bättre? Vi listar prylarna vi tycker varje djurägare borde ha!


Tractive
M3 rekommenderar

Full koll på husdjuret

Du som lever med katt eller hund vet att det är lättare sagt än gjort att ha koll på deras position under dagen. Slipp oroa dig var din älskling befinner sig med hjälp av en GPS-tracker. Tractive fästs i ditt husdjurs halsband och låter dig via tillhörande app få full koll på var han eller hon befinner sig. När vi testade Tractive uppskattade vi liveläget och hur pålitlig trackern var. Läs hela testet här!

Tractive GPS
Pris: 262 kronor hos CDON.


Hundtvätt 360

Gör tvättandet lättare

Våra fyrfota vänner tycker ofta det är roligt med vattenpölar, lera och andra saker som fastnar i pälsen. De tycker desto mindre om att bli tvättande. Den här specialtvätten gör tvättandet lite mindre smärtsamt för bägge parter. Koppla in vattenslangen och schampoobehållaren och tvätta av hunden i ett svep!

Hundtvätt 360
Pris: 199 kronor hos Coolstuff.


M3 rekommenderar

Smart kattlåda

Självklart kan vi inte ha ett svep med smarta prylar för hemmet utan att nämna denna genialiska produkt för alla kattägare. Litter-Robot är en smart kattlåda som rensar sig själv och som fick högt betyg av oss när vi testade den.

Litter-Robot Open Air
Pris: 449,17 euro (cirka 4 500 kronor) hos RobotShop.


Automatisk Foder Matare 4 Måltider

Automatisera utfodringen

Hinner du inte alltid vara på plats när din hund eller katt ska utfodras? Inga problem, den här matskålen från kan programmeras för att öppnas vid den tidpunkt som passar dig. Får plats med upp till 4 måltider.

TRIXIE Automatisk foderautomat TX4 2 L 24381
Pris: 823 kronor hos Fyndiq.


Kattleksak

Håll katten sysselsatt

Att katter farsineras av laserpekare är knappast något nytt. Är du mindre road av detta efter ett antal timmar? Den här kattleksaken med inbyggd laserpekare håller ditt husdjur upptaget åt dig.

Laser Toys FoPcc
Pris: 168,21 kronor hos Aliexpress.


Ifetch

Apportkanon

Det är inte bara katter som kan underhållas i det smarta hemmet, det finns även en uppsjö av smarta leksaker till hundar på marknaden. Som till exempel den här apportkanonen som håller din fyrfota vän sysselsatt i timmar, utan att du behöver slita ut armarna totalt. Har tre olika lägen beroende på hur långt du och din jycke vill apportera.

Ifetch Apportkanon
Pris: 699 kronor hos Coolstuff.


Katt ring klocka

Låt katten plinga på själv

Katter har som bekant en förmåga att vilja bli ut- och insläppta ur huset i tid och otid. Om du inte vill installera en kattlucka kanske den här automatiska ringklockan är något för dig? Med hjälp av medföljande rörelsesensor känner den av när katten sitter och väntar på att bli insläppt och meddelar dig med hjälp av ljud- eller ljussignal.

Cat Door Bell
Pris: 270 kronor hos Teknikmagasinet.


Furbo

Lek med hunden på distans

Letar du efter ett sätt att vara närvarande hos dina husdjur utan att för den delen vara på samma plats? Furbo låter dig se och prata med dina husdjur på distans med hjälp av en inbyggd nätverkskamera, mikrofono och högtalare. Inte nog med deet, du kan dessutom kasta ut godis till din älskling och får notiser när rackaren skäller.

Furbo
Pris: 199 euro (cirka 2 000 kronor) hos Amazon.de.