Tractie

Stegräknare för husdjur

Har du en lat katt? Eller en hyperaktiv hund? Den här mätaren fästs på ditt husdjur och låter dig via tillhörande app få full koll på hur mycket din fyrfota vän rör sig om dagarna. Trackern är helt vattentät och batteriet ska räcka i över en vecka.

Tractive Motion Fitness
Pris: 799 kronor hos CDON.


Hundtvätt 360

Gör tvättandet lättare

Våra fyrfota vänner tycker ofta det är roligt med vattenpölar, lera och andra saker som fastnar i pälsen. De tycker desto mindre om att bli tvättande. Den här specialtvätten gör tvättandet lite mindre smärtsamt för bägge parter. Koppla in vattenslangen och schampoobehållaren och tvätta av hunden i ett svep!

Hundtvätt 360
Pris: 199 kronor hos Coolstuff.


M3 rekommenderarSmart kattlåda

Självklart kan vi inte ha ett svep med smarta prylar för hemmet utan att nämna denna genialiska produkt för alla kattägare. Litter-Robot är en smart kattlåda som rensar sig själv och som fick högt betyg av oss när vi testade den.

Litter-Robot III Open Air
Pris: 539 euro (cirka 4 500 kronor) hos RobotShop.


Automatisk Foder Matare 4 Måltider

Matskål med timer låter dig spela in mathälsningar

Hinner du inte alltid vara på plats när din hund eller katt ska utfodras? Inga problem, den här matskålen från kan programmeras för att öppnas vid den tidpunkt som passar dig. Får plats med upp till 4 måltider och har inbyggd mikrofon och högtalare, så att du kan spela in personliga meddelanden inför varje måltid.

Automatisk Foder Matare 4 Måltider
Pris: 795 kronor hos Fyndiq.


Kattleksak

Håll katten sysselsatt

Att katter farsineras av laserpekare är knappast något nytt. Är du mindre road av detta efter ett antal timmar? Den här kattleksaken med inbyggd laserpekare håller ditt husdjur upptaget åt dig.

YUDODO Electric Laser Rotating Toys
Pris: 160,63 kronor hos Aliexpress.


Ifetch

Apportkanon

Det är inte bara katter som kan underhållas i det smarta hemmet, det finns även en uppsjö av smarta leksaker till hundar på marknaden. Som till exempel den här apportkanonen som håller din fyrfota vän sysselsatt i timmar, utan att du behöver slita ut armarna totalt. Är portabel för eventuella parkbesök och kan kasta upp till 12 meter.

Ifetch Too
Pris: 1 990 kronor hos Coolstuff.


Katt ring klocka

Låt katten plinga på själv

Katter har som bekant en förmåga att vilja bli ut- och insläppta ur huset i tid och otid. Om du inte vill installera en kattlucka kanske den här automatiska ringklockan är något för dig? Med hjälp av medföljande rörelsesensor känner den av när katten sitter och väntar på att bli insläppt och meddelar dig med hjälp av ljud- eller ljussignal.

Cat Door Bell
Pris: 270 kronor hos Teknikmagasinet.


Furbo

Lek med hunden på distans

Letar du efter ett sätt att vara närvarande hos dina husdjur utan att för den delen vara på samma plats? Furbo låter dig se och prata med dina husdjur på distans med hjälp av en inbyggd nätverkskamera, mikrofono och högtalare. Inte nog med deet, du kan dessutom kasta ut godis till din älskling och får notiser när rackaren skäller.

Furbo
Pris: 199 euro (cirka 2 000 kronor) hos Amazon.de.