SPEL MED PÅSKÄGG

76. Age of Empires III. Tryck på Enter för att öppna ett chattfönster. Skriv i fönstret: Ya gotta make do with what ya got. Kanoner som skjuter grisar dyker upp!

77. Age of Empires III. Tryck på Enter för att öppna ett chattfönster. Skriv i fönstret: Where's that axe? I din hemstad byggs nu en staty föreställandes George Washington.

78. Age of Empires III. Tryck på Enter för att öppna ett chattfönster. Skriv i fönstret: tuck tuck tuck. En monstertruck dyker upp och dödar alla fiender i närheten!

79. Battlefield 2. Starta spelet och välj Oman-bukten som scenario. Ta dig till hotellet, och sök på baksidan av hotellet efter en stege. Gå upp på taket och sedan till höger. Ovanför poolen är en träplattform som kan användas som trampolin.

80. Pinball i Windows XP. Öppna spelet, när bollen dykt upp skriver du hidden test. Bollen kan nu styras med musen.

81-84. Pinball i Windows XP. När kulan kommit ut kan du skriva 1max för en ny boll, bmax för oändligt med nya bollar, gmax för att starta gravitationshålet, samt rmax för att förbättra din rang.


85. Portal. Efter att ha flytt från testkamrarna, kommer du fram till en snurrande raketkanon. Strax innan dess finns ett rum i en hall som leder till raketen. Den har två monitorer. Strax till höger om monitorerna finns en teckning (graffitti) på väggen som ser ut som en manet. Under maneten står det ”NICE LITTLE JELLYFISH.”

86. Portal. På en av nivåerna finns en vägg med en massa graffitti och en väggkalender som det står Aperture Science. Längre ned på väggen syns ett login med lösenord. Gå till www.aperturescience.com och logga in med CJOHNSON och TIER3 som användarnamn respektive lösenord. Du kommer in i en form av terminal där du kan skriva help för en mängd olika kommandon.

87. Portal. Inne i den hemliga sidan (se tips 86), när du är inloggad som cjohnson, skriv THECAKEISALIE. En text från utvecklarna av Portal dyker upp på skärmen.


88. Spore. I titelskärmen med galaxen, högerklicka på galaxen och dra den snabbt till höger eller vänster. Fem bilder visas på skärmen, bilderna föreställer utvecklingsteamet.

89. Spore. I titelskärmen för spelet Spore, höger-klicka på galaxen och dra den snabbt till höger eller vänster. Bilden kommer att visa Spores uppfinnare (Will Wright).

90. Till sist, alla påskäggs moder. Nämligen ett spel där du ska plocka påskägg med hjälp av en hare. Gå till google.com, skriv google easter egg och klicka på Jag har tur. Ett minispel med en påskhare dyker upp på skärmen!