I en intervju med nyhetstjänsten Cnet uppger Global Gaming Factorys vd, Hans Pandeya, att han redan gett ut namnen på de investerare som kommer att betala för uppköpet av Pirate Bay.

Enligt Cnet vill Hans Pandeya dock inte ge ut namnen till någon annan på grund av rädsla för att investerarna kommer att backa ur affären.

- Jag har låtit Los Angeles Times ta kontakt med en av investerarna som har bekräftat uppgifterna. Jag har även gett namnet på investmentbanken som ser över affären till den svenska aktiebörsen, säger Hans Pandeya till Cnet.

Efter försök från Cnet att få namnen på investerarna med ett löfte om att inte publicera dem innan affären går igenom på torsdag denna vecka, nekade Hans Pandeya att lämna ut uppgifterna.

- Vi har kommit överens om att hålla namnen konfidentiella till dess att affären är klar. Investerarna är förvirrade och oroliga över den negativa uppmärksamhet jag har fått i media den senaste veckan. Jag är även orolig att de ska dra sig ur affären, säger Hans Pandeya till Cnet.

Varför Hans Pandeya trots detta valt att ge ut uppgifterna till Los Angeles Times framgår inte av intervjun.