I en intervju med nyhetssajten Torrentfreak avslöjar regissören Sam Bozzo vad han tycker om olaglig fildelning och hur det påverkar filmindustrin. Sam Bozzo ligger bakom dokumentären Hackers Wanted, en film som aldrig släpptes officiellt men som nyligen började spridas på fildelarsajter.

Sam Bozzo uppger i intervjun att det är mest mediokra filmer som tar skada av att spridas på fildelarsajter, mest för att de redan där sågas av användarna och intresset att köpa originalfilmerna minskar.

- Jag tror att endast dåliga eller medelmåttiga filmer far illa av att spridas på fildelarsajter. Tvärtom verkar det som om bra filmer snarare tjänar på att spridas på fildelarsajterna. På grund av det tror jag att dagens fildelning fungerar som en katalysator för filmutvecklingen, säger Sam Bozzo till Torrentfreak.

En av Sam Bozzos tidigare filmer, Blue Gold, började spridas på fildelarsajter efter att den getts ut på dvd. Sam Bozzo kontaktade den person som spred filmen och bad henne att lägga till ett meddelande i filbeskrivningen. I filbeskrivningen bad han de som laddade ned filmen att skänka en slant om de gillar filmen.