Tidigare har det krävts en personlig inbjudan för att använda den svenska filmtjänsten Voddler. Från och med i dag har Voddler emellertid valt att öppna tjänsten för alla och ger full tillgång till 1 600 filmer helt gratis.

– Vi är verkligen glada att kunna bjuda in hela svenska folket att se gratis film på Voddler. Vår tekniska infrastruktur är nu mogen att välkomna alla 3,5 miljoner bredbandsanslutna hushåll i Sverige, säger Voddlers marknadschef, Björn Isakson.

Totalt finns det drygt 2 000 filmer på Voddler varav 400 är betalfilmer. En betalfilm kostar mellan 27 till 37 kronor att få tillgång till.

– Katalogen växer hela tiden, både med gratis- och betalfilmer. Hittar du en bra film i dag och kommer tillbaka om en vecka finns det några hundra fler titlar att välja på. Och på det sättet kommer vi fortsätta, allt eftersom vi får mer och mer filmrättigheter, säger Zoran Slavic, vice VD på Voddler.

Även Norge får från och med i dag full tillgång till Voddler. Finland och Danmark får dock vänta innan tjänsten öppnar upp för alla.

Mer information hittar du på Voddler.

Tror du Voddler slår igenom nu?
Det är inte längre tillåtet att rösta.