Vilket är ditt bästa ­Facebook-tips?
(Bilderna är deras Facebook-bilder.)

Daniel Gustafson
– Håll nere antalet vänner på Facebook. Ingen blir imponerad om du har 3 500 polare på Fejjan. Det tyder snarare på att du antingen har ett gravt behov av att ”känna alla” eller faktiskt tillbringar sjukligt mycket tid med att umgås med ... alla. I hela världen. Jämt. Oavsett vilket är det knappast positivt.

Mikael Hall
– Mitt tips är till dem som inte har Facebook – skaffa det! Jag har hört många säga att de aldrig kommer att skaffa ett Facebook-konto. De pratar högt och ofta om hur dåligt det är. Men när de till slut ändå skaffar ett konto så tycker de att det är jättekul och blir helt fast.

Marie Antonsson
– Jag gillar inte när folk har sina barn som profilbilder – det blir jättefel när de har statusraden ”ligger och spyr efter en karatefylla”, samtidigt som de har en bild på en bebis brevid.

– Ett hett tips är också att inte skriva om precis allt du gör. Ingen vill läsa om vad du åt till frukost, vad katten gjort för bus, stentråkiga citat från dag-tv, kopieringsmaskinen på jobbet och annan dötrist fakta. Har du fortfarande kvar vänner efter en månad av sådana upp­dateringar är de värda sin vikt i guld.