Så du har precis skaffat dig en Ipad? Nu vill du se till att du får ut mesta möjliga av den, både som verktyg och som leksak. Här har du nio tillbehör som skyddar, bygger ut och förvandlar din Ipad till det bättre.

Imods Modpod Egg Chair

Modpod Egg Chair
Efter en hård dags arbete kan det vara skönt att sjunka ner i en bekväm fåtölj och lyssna på musik, varför inte i Imods läckra Modpod Egg Chair, som ger dig en tjusig och bekväm lyssnarmiljö, som stänger ute mycket av det omgivande surret och som dessutom är Ipad-kompatibel.

I Ipad/Iphone/Mp3-utförande kostar den 1 950 dollar, vilket motsvarar cirka 14 000 kronor.


Vestalife Mantis
Mantis
Vill du ha något lite enklare, som du kan parkera din Ipad i för att avnjuta musik, så har Vestalife en ny cool musikdockningsstation, kallad Mantis. Manis ser ut som en boll, men fäller du ut högtalarna, så hittar du en kontakt där du kan plugga in din Ipad. Mantis kostar cirka 180 dollar, vilket motsvarar ungefär 1 250 kronor.


Zagg Invisible Shield

Invisible Shield
En mobil enhet som din Ipad får ofta vara med om en del. Även om den är reptålig så kan olyckan vara framme. Händer det på baksidan är det väl en sak, men skärmen vill du helst ha repfri.

Med Zaggs Invisible Shield ka du skydda både fram och behålla din Ipads nakna skönhet. Skyddsfilmen uppges ha unika, självläkande egenskaper och den hjälper dig att hålla Ipaden fri från fingeravtryck och repor. Går filmen trots allt sönder så får du den utbytt, så länge din Ipad lever. Ett set för fram och baksida kostar cirka 40 dollar, vilket motsvarar ungefär 280 kronor.


Iballz
Iballz
Ett annat kul skydd för din Ipad utgörs av Iballz, men här är det inte repor som den skyddas från utan stötar. Iballz består av ett gummiband med fyra stora skumbollar på. Bollarna klämmer du fast på hörnen av din Ipad och tappar du den sedan så dämpar bollarna fallet, förutsatt att du nu inte träffar en kant, eller något som sticker ut.

Du kan lossa på en av bollarna och placera den bakom Ipaden, så får pekdatorn en bekväm lutning, när du ska jobba med den. Det går kompettera med en väska som har plats för din Ipad och för bollarna.

Iballz kostar cirka 20 dollar, vilket motsvarar ungefär 140 kronor. En passande väska, kostar från cirka 210 kronor.


Book
Book
Book är ett diskret fodral för din Ipad, som döljer den i, just det, en bokpärm. Du kan välja vad det ska stå på omslag och rygg och fodralet kan även fungera som ett ställ för Ipaden, så kan du använda den som en liten dator, om du kompletterar med ett bluetooth-tangetbord.

Book kostar 110 dollar, vilket motsvarar ungefär 770 kronor.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning