Xgear Private Eyes Privacy Film

Private Eyes Privacy Film
Är det viktigare att skydda informationen som du har på din Ipad från snokande stolsgrannar blickar så har Xgear en speciell film som du monterar på skärmen. Den heter Private Eyes Privacy Film och skyddar inte bara skärmen från repor utan gör också att den bara går att läsa rakt framifrån. Tittar du på den lite från sidan, så blir det svart.

Priset ligger på cirka 60 dollar, vilket motsvarar ungefär 420 kronor.


Apple Ipad Keyboard Dock
Ipad Keyboard Dock
För mer professionella ändamål förvandlar Apples egen Ipad Keyboard Dock din Ipad till en liten stationär dator, vilket passar utmärkt om du behöver ett tangentbord.

Ipad Keyboard Dock går lös på cirka 600 kronor.


Kensington Keycase Ipad Folio
Keycase Ipad Folio
Du som är i behov av att kunna vara mobil men ändå ha ett tangentbord att knacka på, förvandlar lätt din Ipad till en netbook med hjälp av Kensingtons Keycase Ipad Folio, ett läderfodral som också innehåller ett damm- och spilltåligt blueooth-tangentbord. I stängt läge skyddar det dessutom pekdatorn.

Det kostar cirka 60 brittiska pund, vilket motsvarar ungefär 660 kronor.


Apple Ipad Camera Connection Kit
Ipad Camera Connection Kit
Dagens Ipad saknar lite finesser, som USB-port och kamera, men med Apples Ipad Camera Connection Kit så får du tillgång till båda. Den ena av de två adaptrarna ger dig tillgång till en standard usb-port, till vilken du kan ansluta kameror eller annat. Den andra låter dig ansluta sd-kort och på så sätt komma åt dina bilder.

Ipad Camera Connection Kit kostar cirka 280 kronor.

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning