5 bästa tv- och filmtjänsterna på nätet

SVT Play
Alla de stora tv-
bolagen har egna så kallade play-tjänster där de lägger ut delar av sitt programutbud, men det är inget snack om att SVT Play är allra bäst på området. Den har det största utbudet, innehåller ingen
som helst reklam och är även mer användarvänlig än konkurrenterna.
www.svtplay.se

Voddler
Filmtjänsten Voddler lanserades 2009 och hade en trög start då tekniken strulade en hel del samtidigt som utbudet var under all kritik. Nu har man fått ordning på problemen och filmbanken fylls också ständigt på med nya titlar. Något som är riktigt bra med Voddler är att tjänsten erbjuder en hel del gratisfilmer.
www.voddler.com

Headweb
Hos Headweb hittar du en skön blandning av nya och gamla hyrfilmer, och trevligt nog även en hel del svenskt. Hyrtiden är 24 timmar per film och de senaste titlarna kostar 39 kronor. En stor bonus är att många av filmerna kan avnjutas via en Playstation 3-konsol.
www.headweb.com

TV4 Play/TV4 Anytime
TV4 har två olika play-tjänster i form av
TV4 Play och TV4 Anytime. Den förstnämnda erbjuder klipp och hela program helt gratis, medan den sistnämnda är en mer omfattande betaltjänst som kostar 49 kronor i månaden alternativt 196 kronor per halvår att använda.
www.tv4play.se
www.tv4anytime.se

SF Anytime
Du som är sugen på att hyra svensk film, och då inte minst klassiker, bör helt klart kolla in SF Anytime. Där finns också
det vanliga filmutbudet från den internationella scenen samt en hel
del B-rullar som annars kan vara svåra att få tag på.
www.sfanytime.com