Här följer några av morgonens bästa aprilskämt inom it och internet. Fyll gärna på med flera exempel i kommentarsfältet nedan.

Gmail Motion

Google lanserar en helt ny teknik för Gmail som gör det möjligt att använda kroppsspråk för att kontrollera Gmail. Påkostat och fenomenalt utfört.

Prisjakt rekommenderar fildelning

Prisjakt uppger att tillgången till bredband i Sverige nu är så utbredd att svenska internetanvändare med fördel kan använda torrentsajter för att ladda ned de filmer och tv-serier de vill titta på.

Spotify stänger ned i Europa

Tekniksajten Techcrunch meddelar att Spotify tvingas stänga ned företagets verksamhet i Europa för att få råd med sin kommande lansering i USA. Enligt Spotifys vd, Daniel Ek, måste företaget lanseras i USA, oavsett till vilket pris.

Voddler lanserar 3d-filmer

Filmtjänsten Voddler meddelar att företaget nu lanserar en ny tjänst som gör det möjligt att se 3d-filmer helt utan extra kostnad. Tittarna behöver heller inte köpa någon extra utrustning då allt som krävs finns redan hemma.

Trimma din internetuppkoppling

Genom att byta ut kabeln till ditt modem kan du trimma hastigheten på din internetkoppling från 10 megabit per sekund till hela 800 megabit per sekund.

Googles Facebookdödare

Det här verkar inte vara ett officiellt aprilskämt från Google, men det skapade en storm av frågetecken under morgonen. Google Friendship heter Googles nya tjänst som en gång för alla ska sätta Facebook på plats.
google friendship

Microsoft Facelift

Microsoft släpper en ny funktion i chattprogrammet MSN Messenger som gör det möjligt att snygga till sig när du chattar, ett så kallar snyggfilter.

Film om Wikileaks spelas in på Banhof

Banhof meddelar att brittiska BBC tillsammans med Dimensions Film ska spela in en film om Wikileaks. Filmen som ska regisseras av Lasse Hallström kommer att spelas in i Banhofs datorhall som kallas pionen.

Gick du på den?
Du missade väl inte PC för Allas aprilskämtande? Två artiklar blev det - gick du på dem?

Facebook inför maxgräns på 50 vänner
http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.377161/max-50-vanner-pa-facebook---sa-blir-facebook-premium
(Gillade du denna? Gå in och rösta på aprilskämt.se)

Så undviker du att bli lurad
http://pcforalla.idg.se/2.1054/1.377488/sa-undviker-du-att-bli-lurad-i-dag