Alla har vi väl ett par favoritvideor på Youtube som vi kan titta på om och om igen. Det finns dock en del videoklipp som får oss att klicka på ogilla-knappen snabbare än Rick Astley gör en piruett.

PC för Allas systertidning, PC World, har sammanställt de mest hatade videoklippen på Youtube baserat på hur många ogilla-markeringar de fått.

Rick Astley – Never Gonna Give You Up

Det här är en klassiker som har genomgått en renässans de senaste åren. Inte minst på grund av den populära trenden ”Rickrolling”. Rick Astleys musikvideo Never gonna give you up har konstigt nog inte fått så många ogilla-markeringar som de andra videoklippen, men en lista som den här är inte komplett utan honom.

Evolution of Dance

Evolution of dance med Judson Laipply blev snabbt det mest sedda videoklippet på Youtube 2006. I dag har den över 170 miljoner visningar. Trots sin popularitet hamnar videoklippet på tiondeplats över de mest hatade videoklippen på Youtube med 63 417 ogilla-markeringar. Videoklippet har samtidigt fått 726 745 gilla-markeringar så det är trots det även ett av de populäraste videoklippen på Youtube.

Chocolate Rain

Chocolate Rain är en bisarr cover på en låt av Tay Zonday. Den djupa rösten passar inte alls in på sångaren och det är kanske det som gjort att videoklippet fått 64 miljoner visningar och över 70 000 ogilla-markeringar.

Lady Gaga – Bad Romance

Få låtar har blivit så sönderspelade som Lady Gagas Bad romance. Lady Gaga har en förmåga att skapa starka reaktioner och antingen älskar du eller hatar henne. På Youtube har hon lyckats bli duktigt hatad med över 83 000 ogilla-markeringar och hela 364 miljoner visningar.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning