Vi hoppas givetvis alla att sommaren blir lång och solig, men man vet ju hur det är.

När skyarna hänger tunga och skurarna avlöser varandra är det lätt att börja längta från sommartorpet eller husvagnen tillbaka till civilisationen.

Men du kan faktiskt få med dig en hel del av ditt moderna hem när du är ute i grönskan. Ja, till och med ut i campingtältet om du skulle vilja det. Det är tv vi pratar om.

Vi har testat fyra smarta lösningar som kan ge dig massor av tv-kanaler, var du än befinner dig, som du kan fördriva tiden med i väntan på de hett efterlängtade sol­glimtarna.

De kallas ofta för tv-kort, eftersom de från början mest fanns som instickskort för stationära datorer. Det kan vara lite missvisande, eftersom de numera vanligen ansluts till datorn med en usb-kontakt. När du väl kopplat in tv-kortet kan du köra ett medföljande visningsprogram eller koppla ihop det med till exempel ­Windows Media Center.

Kom igång direkt
Nöjer du dig med det lilla är det bara att i­nstallera och börja titta på det gratis marksända utbudet. För det här finns det en mängd små pinnar med usb-kontakt som gör att du kan komma igång direkt.
För att du ska kunna få tillgång till betalkanaler behöver du också ett abonnemang från Boxer, samt en tv-mottagare som kan läsa det kanalkort som du vanligen stoppar in i digitalboxen eller direkt i din tv.