Trots att Google+ endast funnit i drygt två veckor har tjänsten fått en enorm respons på webben. Tjänsten befinner sig fortfarande i teststadiet men växer i snabb takt för var dag. Tack vare sin popularitet har det redan börjat dyka upp insticksprogram som gör Google+ ännu bättre.

PC för Allas systertidning, PC World, har vaskat fram några av de bästa tricken och insticksprogrammen som gör Google+ ännu bättre.

1. +Comment Toggle

+Comment Toggle

Vill du inte se alla konversationer på Google+ kan du installera insticksprogrammet +Comment Toggle för Google Chrome. Insticksprogrammet döljer alla kommenterar på olika inlägg, men du kan visa kommentarerna genom att klicka på en länk under inlägget.

2. Google Plus Web App

Google Plus Web App

Google Plus Web App ger dig inget annat än en ikon på hemskärmen i Google Chrome för snabb åtkomst till Google+. Du kan välja om Google+ ska öppnas i en flik eller ett nytt fönster.

3. Extended share for Google Plus

Extended share for Google Plus

Ser du ett inlägg som är så bra att du vill dela med dig av det på andra sociala nätverk är det här ett insticksprogram som kirrar biffen. Insticksprogrammet som finns för Google Chrome låter dig dela med dig av inlägg på Google+ till Facebook, Twitter och Linkedin.

4. Start G+

Start G+

Vill du slippa att uppdatera din status flera gånger på alla nätverk kan insticksprogrammet Start G+ för Chrome vara räddningen. När du gör ett inlägg kan du välja om inlägget även ska göras på Facebook och Twitter.

5. Surplus

Surplus google+

Meddelanden om när något händer på Google+ visas redan nu på de flesta av Google tjänster uppe i det högra hörnet på webbsidorna. Insticksprogrammet Surplus för Chrome lägger till samma funktion fast i webbläsaren så du alltid vet vad som händer, avsett vilken webbplats du befinner dig på.

6. Replies and More for Google+

Replies and More for Google+

Det här är ett smart litet insticksprogram för Chrome som ger dig några utökade funktioner i Google+. Bland annat har du möjligheten att skicka privata meddelanden direkt från deras nyhetsflöde. Insticksprogrammet ger dig även några smarta kortkommandon via tangentbordet.

7. Goolge+ for Opera

Goolge+ for Opera

Ja, utvecklaren av det här insticksprogrammet till webbläsaren Opera råkade stava fel när han publicerade det på Opera och det går tydligen inte att ändra det i efterhand. Goolge+ for Opera ger dig ett smart flöde från Google+ i ett separat fönster i webbläsaren.

8. Piffa upp Androidappen
Androidappen Google+
Kör du Androidappen Google+ kan du kika på dessa teman som ger appen ett roligare utseende. Du måste dock radera originalappen innan du kan installera någon av dessa.

IDG News