”När skrev ni om hur jag gör om mina gamla vinylskivor till cd?”, ”Har ni testat Sony Ericssons nya Xperia?”, ”Visst har ni skrivit om hur man trimmar datorn?”

Den här sortens frågor ställer många PC för Alla-läsare. Somliga har sparat alla gamla tidningar i pärmar eller lådor – och behöver därför bara hjälp hitta rätt nummer. Andra har bara en diffus uppfattning om vad de tror sig ha läst någon gång.

Oavsett vilket öppnar vi nu dörrarna till Artikelarkivet, PC för Allas nya webbtjänst för att läsa papperstidningen på nätet. Här hittar du allt vi har skrivit sedan 2001, alltså över hundra tidningar fyllda med tusentals artiklar.

Testa gratis
Artikelarkivet är lätt att använda. Du kan söka efter ett enskilt ord (till exempel vinyl) eller ett enskilt nummer (till exempel 8/09). När du har hittat den artikel eller det nummer du är ute efter ser du det på skärmen. Du kan läsa direkt – eller skriva ut artikeln på papper.

Artikelarkivet är helt gratis att använda för dig som är Bonus-prenumerant (alltså har en PC för Alla-prenumeration på minst 12 nummer). Det går också att välja en digital prenumeration på tidningen (se nedan). Men du behöver inte betala för att använda Artikelarkivet. Du kan testa det gratis under 24 timmar.

Oavsett vad du väljer är det enkelt att logga in. Gå in på
pcforalla.se/artikelarkivet och skriv in din mejladress och ditt postnummer så öppnas arkivet direkt i webbläsaren.

Fakta

Svårighetsnivå: Enkel.
Tid: 10 minuter.

Det här behöver du:

  • Webbläsare.

Det här lär du dig:

  • Hur Artikelarkivet fungerar och hur du kan söka efter tidigare artiklar från papperstidningen PC för Alla.