Apples nya Iphone 4s släpps i Sverige den 28 oktober. Förutom en ny telefonmodell presenterade Apple flera stora nyheter under gårdagen. Här är alla nyheterna sammanställda i bilder.

iphone 4s retina
Utseendemässigt är Iphone 4s identisk med föregångaren Iphone 4. Bildskärmen är även det samma Retina-bildskärm som finns på Iphone 4.
apple a5

Det är på insidan de stora nyheterna finns. Iphone 4s drivs med den nya Apple A5-processorn med dubbla kärnor som finns i Ipad 2. Enligt Apple är Iphone 4s dubbelt så snabb som Iphone 4 och sju gångare snabbare på grafik. Batteritiden vid tal är nu åtta timmar, jämfört med tidigare sju timmar.

iphone 4s kamera

Den nya kameran har en upplösning på åtta megapixel och kan spela in video med full hd-upplösning (1080p). Förutom upplösningen har kameran en helt ny lins och bildprocessor som enligt Apple ska ge långt bättre bilder än tidigare.

iphone 4s antenn
Iphone 4s använder en ny teknik med dubbla antenner som gör att telefonen fungerar i både gsm- och cdma-nätverk. Något som är en bonus för de som reser mycket.

iphone 4s siri

Siri är ett röststyrningsprogram som enligt Apple förstår vad du säger, inte bara själva orden utan även sammanhanget. Du kan ställa helt vanliga frågor till Siri som sedan svarar på dina förfrågningar. Inledningsvis stödjs endast engelska, tyska och franska.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning