iphone 4s siri
Apple hävdar att Siri förstår vanligt tal och komplexa meningar. Du kan exempelvis fråga efter den bästa japanska restaurangen i närheten av var du befinner dig.

iphone 4s iOS 5
Det nya operativsystemet Ios 5 tillsammans med molntjänsten iCloud erbjuder hundratals nya funktioner och tjänster. En stor nyhet är att du inte längre Itunes för att synkronisera telefonen.

iphone 4s cards

Cards är ett nytt program som låter dig ta en bild med Iphone och sedan skicka bilden som ett vykort var som helst i världen. Utanför USA kostar ett vykort fem dollar att skicka (cirka 35 kronor).
ipod touch
Ipod Touch erbjuder inga nyheter annat än att den kommer att finnas i vitt. Ipod Touch kommer även att kunna köra Ios 5 och Icloud. Priset sänks också något.

ipod nano

Ipod Nano prissänks och utrustas med nya spännande funktioner. Den nya modellen har gps så du kan föra dagbok hur du joggar. Det finns även ett armband så att den kan användas som en armbandsklocka.

iphone 4s sverige
Iphone 4s släpps i Sverige den 28 oktober. De svenska priserna är inte tillgängliga än men Apple kommer att sänka priserna på både Iphone 4 och Iphone 3GS. Iphone 4s kommer antagligen kosta lika mycket som Iphone 4 när den släpptes i fjol.

IDG News

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning