Tryggt och säkert

Bankdroid
Det här är appen som ständigt påminner dig om hur fattig du är. Med kontinuerliga uppdateringar av ditt kontosaldo och notifieringar när pengar dras, eller sätts in, på ditt konto har du full koll på dina pengar. Fungerar med alla större banker och även många kortföretag.
Pris: Gratis.
Plattform: Android.

1Password Reader
1Password Reader gör det enkelt att hålla reda på dina lösenord. Med en inloggning kommer du åt alla dina sparade lösenord, konton och annat känsligt som du har sparat på din dator.
Pris: Gratis.
Plattform: Android, WindowsPhone.

Keeper Password & Data Vault
Med Keeper kan du lagra dina lösenord och andra hemligheter snabbt och enkelt. Det går även att dela in dina olika koder i grupper och synka med datorn. Ett enda lösenord behövs för att komma åt informationen – skriv fel för många gånger och allt raderas.
Pris: Gratis i 30 dagar, sedan 70 kronor/år.
Plattform: Android, Iphone.

McAfee Mobile Security
Virus är inte bara ett hot mot din dator. Ju smartare mobilerna blir, desto större blir incitamentet för virusmakarna att skapa mobila varianter. Med ­McAfees säkerhetsapp är du skyddad mot virus, men kan även göra automatisk backup av sms och kontakter och spara bilder du tagit. De flesta säkerhetspaket du hittar till pc finns även till mobilen.
Pris: 200 kronor/år.
Plattform: Android.

Safe Tan
Solresedags? Safe Tan som talar om för dig hur länge du kan vara i solen utan att bränna dig. Du ställer in hudtyp, ålder och vilken solskyddsfaktor du använder, sedan solar du säkert!
Pris: 7 kronor.
Plattform: Iphone.