Rätt för recept

Arla Köket
Arla har lagt ned mycket arbete på sin app som finns för både Android och Iphone. I den kan du ta del av över 900 recept och sortera på topp 25, veckans mest använda och de som har fått bäst betyg. Inköpslista och timer är några av funktionerna och recepten håller bra kvalitet. Lite irriterande är det att de i recepten tycker att alla ingredienser ska vara Arlas produkter.
Pris: Gratis.
Plattform: Android, Iphone.

Bigoven
Med 170 000 recept är Bigovens receptsamling en gedigen databas, och du kan välja att söka eller bläddra bland recepten. Kategorierna bjuder på lite roliga upplägg, till exempel rester. Tyvärr fungerar inte konverteringen till metriska mått alltid helt klanderfritt, men med en konverteringsapp löser du det problemet.
Pris: Gratis.
Plattform: Android, Iphone.

Vår kokbok
En kokbok som borde finnas i alla kök är Vår Kokbok som kom ut första gången 1951. Nu finns den som app och den tar upp i princip allting. Du kan med hjälp av den lära dig allt från att koka ägg till att för­bereda söndagssteken. Dessutom har appen en inköpslista och mycket information om hur saker och ting fungerar i köket.
Pris: 49 kronor.
Plattform: Iphone