Gott och blandat

Riktiga vykort
Med Postens app gör du vykort av dina bilder och skickar på riktigt i pappersform till mottagarens brevlåda. Du ­plåtar och betalar 19 kronor per kort, så skriver Posten ut ditt foto och skickar. Det tar lika lång tid för kortet att komma fram som om du hade köpt och skickat det på traditionell väg. Det finns olika ramar att välja bland och du kan ändra text och layout på kortet.
Pris: 19 kronor/vykort.
Plattform: Iphone

IMDB
Sajten IMDB är världens största filmdatabas. Med appen kan du enkelt söka på filmer, skådisar, årtal – you name it. Undrar du något om film, så finns svaret här.
Pris: Gratis.
Plattform: Android, Iphone, WindowsPhone.

Mobilenavigator Nordics
Gps-navigering från Navigon till mobilen. Med appen får du kartor i 2d och 3d samt röstguidning. Allt sparas lokalt på din telefon, så ingen extra datatrafik behövs för att ladda kartor med mera.
Pris: 450-660 kronor.
Plattform: Android, Iphone.

Svampguiden
Ett måste för svampplockaren. Här finns information och bilder på hundratals svampsorter. Dessutom kan du spara dina bästa och hemligaste svampställen på en karta så att du enkelt hittar tillbaka. Skulle du vilja kan du även dela med dig av dina ställen till vänner.
Pris: 23 kronor/22 kronor.
Plattform: Android, Iphone.

Tiny Flashlight + LED
En ficklampa är alltid bra att ha med sig, framför allt då vi går mot mörkare tider. Tiny Flashlight använder mobilens blixt eller skärm för att lysa upp din omgivning. Det går även att välja olika färger på ljuset och specialvarianter som blinkande varningsljus.
Pris: Gratis/7 kronor.
Plattform: Android, Iphone.

Resrobot
Resrobot är en app som ger dig koll på tåg-, buss-, flyg-, tunnelbane- och spårvagnsavgångar i hela landet. Mycket praktiskt för dig som reser mycket, eller bara behöver kolla upp nattbussen hem.
Pris: Gratis.
Plattform: Andoid, Iphone.