Spel

Wordfeud
Alfapet-kopior har aldrig varit så hett som nu. Den populäraste appen heter Wordfeud och innehåller flera språk, bland annat svenska (om än inte helt perfekt ordlista). Den stora behållningen är
att spelet låter Android­-användare spela mot Iphone-ägare och tvärtom.
Pris: Gratis (med reklam).
Plattform: Android, Iphone.

Dragon, Fly!
Du spelar en liten drake som flyger fram genom att ta fart i backar. Efter dig kommer din drakmamma. Kommer hon ikapp är det över. Väldigt enkelt, men svårt att sluta spela. Ju bättre du glider i backarna, desto högre fart får du och kan hålla dig undan längre. Tajming är a och o! Förlagan är från Iphone och heter Tinywings.
Pris: Gratis
Plattform: Android.

250+ Solitaire Collection
Den ultimata spelsamlingen för dig som gillar att lägga patiens. Det finns 253 olika patienser, bland annat klassiker som pyramiden och harpan. Ett perfekt tidsfördriv.
Pris: Gratis.
Plattform: Andoid, Iphone.

Jet Car Stunts

Ett bilspel där fokus inte ligger på att komma först i mål utan på att över huvud taget korsa mållinjen. Det låter kanske enkelt, men utmaningen ligger i banorna med enorma hopp. Speltillverkaren har också varit smart och satsat på en stilren grafik i stället för att proppa in en massa onödiga detaljer, och spelet flyter på som en dröm.
Pris: 15 kronor.
Plattform: Andoid, Iphone.

Plants vs Zombies
Att ställa söta små växter mot horder av vandöda har aldrig känts mer naturligt än i det här spelet. Med en perfekt inlärningskurva lär du dig snabbt grunderna och försvarar inom nolltid de fem parallella leden som om du aldrig gjort annat.
Pris: 22 kronor.
Plattform: Iphone.

Air Control
Guida de olika planen och helikoptrarna till rätt landningsplats och se till att de inte krockar med varandra. Air Control lurar dig genom att vara stillsamt till en början för att sedan slänga dussintals plan på dig.
Pris: 19 kronor.
Plattform: Android.