2012 kommer att bli ett händelserikt år för spelfantaster med en uppsjö nya spännande spel. PC för Allas systertidning, PC World, har listat de 20 häftigaste spelen för pc och spelkonsoler som kommer att släppas under det kommande året.

Final Fantasy XIII-2

Final Fantasy XIII-2 (PS3)
Uppföljaren till Final Fantasy XIII tar vid fem år efter att historien i föregångaren slutar. Spelet utlovar mer dynamik och en mörkare handling än tidigare. Förväntas att släppas den 31 januari.

Twisted Metal

Twisted Metal (PS3)
Den nya versionen av Twisted Metal låter dig förstöra ännu mer fordon än tidigare och kommer att erbjuda upp till fyra spelare på en konsol eller 15 spelare över nätet. Förväntas släppas den 14 februari.

Syndicate

Syndicate (PC, PS3 Xbox 360)
Cyberpunkspelet Syndicate ser ut som en blandning mellan Crysis och Deus Ex, men är en omgjord version av det gamla spelet som först gavs ut 1993. Planeras att släppas den 21 februari.

Uncharted: Golden Abyss

Uncharted: Golden Abyss (PS Vita)
Vi har inte fått speciellt många detaljer om det här spelet annat än att det kommer att utnyttja styrplattan och rörelsefunktionerna hos nya spelkonsolen PS Vita. Förväntas släppas den 22 februari, samtidigt som PS Vita.

Metal Gear Solid Snake Eater 3D

Metal Gear Solid Snake Eater 3D (3DS)
Det här spelet visades upp redan på E3 förra året. Spelet är en portad version av PS2-versionen som anses vara den bästa delen i Metal Gear-serien. Förväntas någon gång under februari.

Sida 1 / 4

Innehållsförteckning