Google har endast skrapat på ytan vad gäller de senaste versionerna i Android. Användarna har sedan länge efterfrågat nya funktioner och finesser, något som vi antagligen kommer att få se under nästa år tack vare Android 4.0.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich innehåller massor av funktioner som kommer att göra det möjligt att bygga roligare telefoner med bättre funktioner än någonsin. Bland de saker vi kan förvänta oss är bättre grafik och bättre kameror. Det är även möjligt att vi får se röststyrning likt Siri för Iphone 4s.

Här är några av de nyheter PC för Allas systertidning, PC World, förutspår vi kommer att få se under 2012.

Gör mer med rösten

android röstfunktionerDet går inte att sticka under stol med att Apple för först att släppa en röststyrningsfunktion som blivit populär hos de stora massorna. Vi slår vad om att Google arbetar på en liknande funktion som utnyttjar företagets söktjänst på ett liknande sätt.

Android 4.0 har bland annat inbyggt stöd för tal-till-text, vilket gör att du kan diktera tal som sedan omvandlas till text på telefonen. Röststyrning har visserligen funnits sedan Android 2.0, men inte på ett lika charmigt sätt som Apples virtuella assistent, Siri.

En spännande funktion vore om Google skapade en röststyrningsfunktion som gör det möjligt att översätta tal mellan några av de 50 olika språk som Google Translate stödjer.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning