Tekniken för mobila enheter rusar fram i en svindlande hastighet och dagens argument för att använda en traditionell bärbar dator är inte lika starka som för ett par år sedan. I dag finns det både smarta telefoner och surfplattor som låter dig utföra det mesta.

PC för Allas systertidning, PC World, har listat tio stycken alternativ på mobila enheter som kan ersätta din laptop.

Samsung Galaxy Note

Samsung Galaxy Note

Kan du leva med en lite större telefon med en bildskärm på 5,3 tum och en upplösning på 1 280 x 800 pixlar är Samsung Galaxy Note ett värdigt alternativ. Den här jumbotelefonen kör Android 2.3 på en processor med en klockfrekvens på 1,4 gigahertz. Har ett cirkapris på 6 000 kronor.

Motorolas Androidtelefoner med docka

Motorolas Androidtelefoner med docka

Dagens smarta telefoner har an processorkraft som nästan matchar en bärbar dator. Kombinera det bästa av två världar och skaffa dig en dockningsstation till din Motorolatelefon när du är på resande fot. Motorola har en utmärkt dockningsstation med en bildskärm på 10,1 tum som fungerar med Droid Razr, Droid Bionic och Atrix 2.

En större dockningsstation för Motorola

En större dockningsstation för Motorola

Nöjer du dig inte med 10,1 tum har Motorola även en dockningsstation med en bildskärm på 11,6 tum istället. Finns för Motorolas Atrix 4G och Droid Bionic.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning