Lenovo Thinkpad Tablet

Lenovo Thinkpad Tablet

Lenovo är välkänt för sina tangentbord av hög kvalitet och deras hybridplatta är inget undantag. Likt Asus kan du plocka bort bildskärmen och får då en surfplatta som kör på Android 3.2 Honeycomb.

Acer Iconia Tab W500 Windows

Acer Iconia Tab W500 Windows

Även Acer har en hybridplatta som kör på Windows 7. Det här är en perfekt lösning om du vill ha en surfplatta som fortfarande kan köra Windows och agera som en riktig laptop. Du kan även ladda ned den senaste testversionen av Windows 8 för att se hur framtiden kommer att se ut.

Samsung Series 7 Slate Windows Tablet
Samsung Series 7 Slate Windows Tablet
Vill du ersätta din laptop men fortfarande behålla hästkrafterna är Samsungs nya surfplatta ett bra alternativ. Surfplattan kör på en Intel Core i5 och har fyra gigabyte arbetsminne. Operativsystemet är Windows 7, men vågade användare kan även köra testversionen av Windows 8.

Google Chromebook
Google Chromebook
Det här ser ut som en laptop, men kör istället på Googles operativsystem, Chrome OS. Det betyder att alla dina appar körs i molnet via webbläsaren Chrome. Finns i en version med 3g-modem. Den enda egentliga nackdelen är att du har begränsat med utrymme för att spara filer lokalt på datorn.

IDG News

Sida 3 / 3

Innehållsförteckning