Julen är över och även om du säkert fick en rad roliga julklappar finns det en rad hårda paket som du gärna hade sett. PC för Allas systertidning, PC World, har listat de hetaste julklapparna som skulle göra varje sann teknikfantast lycklig.

Sony PS Vita

sony ps vita

Sonys nya handspelkontroll PS Vita erbjuder grym grafik som är i klass med grafiken på en Playstation 3. Skälet till at du inte fick den i julklapp är att den precis släppts i Japan och lär inte komma hit på flera månader.

Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus

Samsung senaste Androidtelefon är kungen i sin klass. En av de få telefoner som finns med Android 4 blandat med bra prestanda. Anledningen till att du inte fick den i julklapp beror antagligen på det relativt högra priset på cirka 5 500 kronor.

B&W Zeppelin Air

B&W Zeppelin Air

Den här högtalaren för iPod och iPhone är något av de häftigaste i sin kategori. Dessutom har den stöd för Airplay så du kan strömma musik till din stereo via ett trådlöst nätverk. Anledningen till att du inte fick den är antagligen för att skydda familjefriden. Priset på drygt 4 000 kronor kan också ha varit en faktor.

Canon EOS-600d

Canon EOS-600d

Det här är en av de absoluta favoritkamerorna bland många amatörer, men duger även för proffsen. Suveräna bilder samt möjligheten att spela in video i hd gör Canon EOS-600d till en kanonkamera. Anledningen till att du inte fick den är att ingen i din familj tror att du kan hantera alla funktionerna i kameran.

Sennheiser HD 800 hörlurar

Sennheiser HD 800 hörlurar

Det här är det bästa du kan få när det kommer till hörlurar. Anledningen till att de inte hamnade under julgranen är antagligen priset på 9 900 kronor och uppåt beroende på version.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning