Ett av de stora dragplåstren på årets upplaga av elektronikmässa CES är tv-apparater i olika former och funktioner. Fokus har legat på nya tv-apparater med smartare funktioner och möjligheten att kunna köra appar direkt på teven.

PC för Allas systertidning, PC World, har sammanställt de åtta smartaste hdtv-apparaterna som visats upp i veckan.

LG 4K 3D-TV

LG 4K 3D-TV

LG visade upp sin nya 3d-tv på hela 84 tum. Tack vare den nya 4k-tekniken har bildskärmen en upplösning på 3 840 x 2 160 pixlar, nästan fyra gånger högre upplösning jämfört med vanlig hd. LG avslöjade inte något pris på härligheten, men vi kommer sannolikt att få se mer av 4k-tekniken senare i år.


Sharps 80-tummare

sharp 80 tummare

Sharp ville inte vara sämre och visade upp en led hdtv med 3d på 80 tum. Stöd för Facebook, Hulu, Netflix, Youtube samt trådlöst internet är inbyggt. Sharp LC-80LE44U släpps i april på den amerikanska marknaden till ett pris av 6 000 dollar (cirka 42 000 kronor).


Lenovo K91

Lenovo K91

Lenovos bidrag till kategorin smart-tv är en 84 tums 4k-tv med en upplösning på 3 840 x 2 160 pixlar. Teven har stöd för både röst och rörelsekontroll likt Kinect. Lenovo har inte uppgett något pris, men teven ska släppas i handeln någon gång senare i år.


Vizio Google TV

Vizio Google TV

Vizio R3D650VS har en är en hdtv på 65 tum som har stöd för Google TV. Det betyder att du kan köra en mängd olika appar som redan är utvecklade för plattformen. Pris och släppdatum okänt.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning