Att du inte ska använda samma lösenord på mer än en webbplats känner du säkert redan till. Det betyder dock inte att du behöver komma ihåg alla lösenord eller fylla undersidan av ditt tangentbord med gula notislappar.

Här är sex olika program och appar som fixar biffen åt dig på ett enkelt och smidigt sätt.

Lastpass

lastpass

Lastpass är en av de smidigaste lösningarna om du endast vill ha tillgång till dina lösenord på en dator. Programmet är gratis i sin grundversion och finns som tilläggsprogram till alla de större webbläsarna. Enda nackdelen är att det inte finns någon app för mobiltelefoner.

Pris: Gratis. Betalversion kostar 1 dollar (cirka sju kronor) per månad.
Mer information: http://lastpass.com

1Password

1password

Det här är den kompletta lösningen med klientprogram för Windows, Mac, IOS och Android. Alla lösenord du sparar synkas sedan mellan både din dator och mobila enheter så att du alltid har tillgång till dem. Lite dyrare än andra lösningar men erbjuder en bra totallösning.

Pris: 49,99 dollar (cirka 349 kronor)
Mer information: https://agilebits.com/

Roboform

roboform

Roboform är kanske den mest omfattande lösningen för att hantera formulär och lösenord på en rad olika plattformar. Programmet har stöd för Windows, Mac, Android, Blackberry, IOS, Windows Mobile, Palm och Symbian. Dessutom finns insticksprogram för IE, Firefox och Chrome.

Pris: Gratis testversion. Sedan 9.95 dollar per år (cirka 70 kronor)
Mer information: http://www.roboform.com/

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning