Enligt flera mätföretag är Googles webbläsare, Chrome, på god väg att bli större än Firefox inom en snar framtid. Beroende på vilket mätföretag du litar på så kommer Chrome att passera Firefox antingen i början eller slutet av året. Oavsett när det sker så ökar Chrome snabbt just nu.

chrome statistik

Hör du till de användare som nyligen bytt eller planerar att byta till Chrome så är du säkert på jag efter nyttiga tilläggsprogram för webbläsaren. PC för Allas systertidning, PC World, har sammanställt några av de bästa.

Stayfocusd

Stayfocusd

När det kommer till att vara produktiv är du själv din värsta fiende. Med hjälp av Stayfocusd kan du ställa in hur mycket tid du får ägna åt att planlöst surfa på internet. Du kan även ställa in så att du endast kommer åt vissa webbplatser under din arbetstid. Programmet erbjuder en rad inställningsmöjligheter för att tvinga dig själv till produktivitet.

Aviary

Aviary

Är du inte mycket för produktivitet kan du alltid slappna av med det här programmet som låter dig leka med bilder direkt i webbläsaren. Du kan skoja till bilder med hjälp av en rad olika effekter. Det färdiga verket kan sedan sparas till en ny bild som du kan dela med dig av på valfritt socialt nätverk.

Session Manager

Session Manager

Brukar du stänga en flik av misstag och har sedan svårt att hitta tillbaka till webbsidan du var på? Session Manager löser den biffen genom att alltid spara dina sessioner. Du kan även skapa egna sessioner så att Chrome öppnar ett visst antal förbestämda webbplatser för din dagliga rutin.

Chrome to Iphone eller Google Chrome to Phone

Chrome to Iphone eller Google Chrome to Phone

Ibland måste du försvinna från din dator men vill fortsätta att läsa sidan du var på med hjälp av din mobiltelefon. Chrome to Phone låter dig återuppta din nuvarande session på din Androidtelefon. Programmet är gratis för Android, men ett liknande program för Iphone som heter Myphonedesktop kostar 38 kronor.

Taskforce

Taskforce

Taskforce gör Gmail till en produktivitetsådra genom att konvertera alla dina mejl på Gmail till Att Göra-uppgifter. Du kan dela med dig av dina mejl även om de andra personerna inte använder Taskforce.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning