Things to do

Things to do

Det finns en uppsjö av olika verktyg som ska förbättra vår produktivitet. Många är dem är tyvärr för krångliga att använda och motverkar sitt syfte. Things to do är så enkelt det kan bli. Skriv bara in dina uppgifter och justera sedan deras prioritet. Snabbt och effektivt.

Addthis

Addthis

Är du en flitig användare av sociala nätverk är det här det enda verktyget du behöver i Chrome. Addthis gör det lekande lätt att dela med dig av länkar eller annat innehåll på alla dina sociala nätverk samtidigt.

FastestChrome

FastestChrome

Visserligen är Chrome en av de snabbaste webbläsarna på marknaden, men vill du trimma den ytterligare bör du testa FastestChrome. Programmet gör inte att sidorna laddas snabbare, men har funktioner som gör att surfandet känns snabbare. Det erbjuder dessutom ordlistor och funktioner för sociala nätverk som Facebook och Twitter.

Speakit

Speakit

Orkar du inte läsa texten på en webbsida eller om du vill göra något annat under tiden så kan Speakit öka din simultanförmåga. Markera ett textstycke på en sida och klicka på knappen för Speakit. Programmet läser du upp texten i högtalaren och du kan arbeta med något annat under tiden.

Up

up chrome

Det här lilla programmet låter dig backa tillbaka i hierarkin för en webbplats. Mycket användbart om du vill veta mer om en viss sida leta efter eller liknande artiklar.

IDG News

Sida 2 / 2

Innehållsförteckning