Med över 170 000 appar för Ipad och en hög takt på utvecklingen kring Android finns det fler appar än någonsin för att läsa nyheter. Men långt ifrån alla håller måttet. Här nio som sticker ut och platsar i din samling.

PC för Allas systertidning, PC World, har sammanställt de nio bästa apparna för dina nyhetsbehov.

Google Currents (IOS, Android)

google currents

Google Currents är Googles egen nyhetsläsare som samlar in nyheter baserat på dina intressen. Det finns dessvärre ingen integration med Facebook eller Twitter, men du kan lägga till ditt rss-flöde från Googles Reader. Finns gratis för både IOS och Android.


Flipboard (IOS)

Flipboard

Flipboard är kanske den snyggaste av alla nyhetsappar och erbjuder även bra flexibilitet med stöd för en mängd källor. Har även integration med Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr och Instagram. Finns att ladda ned gratis för IOS.


Skygrid (IOS, Android)

Skygrid

Skygrid samlar in nyheter baserat på en mängd olika kategorier. Visar rubriker med bilder som du kan skrolla igenom för att hitta vad du vill läsa om. Passar bästa för allmänna nyheter, men kanske inte lika bra för djupare läsning. Finns att ladda ned gratis för IOS och Android.


Pulse (IOS, Android)

Pulse

Pulse samlar in nyheter från ett stort antal webbplatser och presenterar dem med ett snyggt gränssnitt. Likt Flipboard kan du välja kategorier som du är intresserad av. Erbjuder även integration med Facebook, Twitter och Google Reader. Finns att ladda ned gratis för IOS och Android.


News.me (Ipad)

News.me

Följer du en massa intressanta personer på Twitter kan den här appen samla ihop deras meddelande och formatera dem som en tidning. Ett lite roligare sätt att läsa Twittermeddelanden på. Finns gratis för Ipad.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning