Din smartphone kan göra en massor av saker, men det finns trots det vissa begränsningar. Tack vare smarta tillbehörstillverkare så kan du komma runt många av dessa begränsningar.

PC för Allas systertidning, PC World, har gallrat ut 14 av de vassaste tillbehören du kan köpa till din smartphone.

Lantronix Xprintserver

Lantronix Xprintserver

Att göra utskrifter från din Iphone eller Ipad är inte alltid så enkelt då det kräver en skrivare som har stöd för Apples teknik för att det ska fungera. För att lösa problemet kan du använda den här lilla trådlösa skrivarservern som är lika liten som en smartphone. Cirka tusen kronor från Lantronix.

Gelaskins

Gelaskins

Vill du skydda sin smartphone eller surfplatta mot repor är Gelaskin en utmärkt lösning. Gelaskin är ett ultratunt skal som finns för nästan alla smartphones och surfplattor på marknaden. Kostar från hundra kronor och uppåt.

Maxell AirStash Flash Drive

Maxell AirStash Flash Drive

Ett problem med Iphone och Ipad är att det inte går att ansluta ett externt usb-minne. Maxell har löst problemet med ett usb-minne som använder trådlöst nätverk och kan skicka och ta emot filer trådlöst mellan dina IOS-enheter. Du kan även använda det för att strömma film till flera enheter samtidigt. Kostar cirka tusen kronor för åtta gigabyte.

Hyperdrive Iflashdrive

Hyperdrive Iflashdrive

Här är en annan lösning som låter dig kopiera filera mellan en Iphone och Ipad till din Mac eller pc. Finns med 8, 16 eller 32 gigabyte lagringsutrymme och kostar från cirka 680 kronor och uppåt.

Breffo Spiderpodiums

Breffo Spiderpodiums

Vill du ha en annorlunda docka för din smartphone erbjuder Breffo en rolig lösning. Genom att använda spindelliknande ben kan du placera din telefon nästan var som helst. Kostar från cirka 140 kronor.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning