Nomad Brushes

Nomad Brushes

Använder du din Ipad för att måla och rita i någon av de appar som finns vet du att det inte alltid är så lätt att efterlikna en pensel. Med Nomad Brishes kan du använda en riktig pensel på surfplattan för att skapa dina konstverk. Kostar från 130 kronor och uppåt.

Bullettrain Express Keyboard

Bullettrain Express Keyboard

Det här tangentbordet är ett fullskaligt tangentbord med trackpad för en Mac när du sitter i soffan. Den kan även användas tillsammans med exempelvis en Mac Mini om du kör den som en mediedator i vardagsrummet. Från cirka 540 kronor och uppåt.

Flygrip Smartphone Holder

Flygrip Smartphone Holder

Flygrip är en smart liten bygel som gör det enklare att hålla din smartphone med en hand utan att du får kramp. Kan även användas som bordsstöd för din smartphone. Kostar drygt 200 kronor.

Soundjaw för Ipad

Soundjaw för Ipad
Irriteras du av den låga ljudnivån på Apple kan Soundjaw komma till hjälp. Genom att rikta ljudet från högtalaren uppåt får du ett bättre och högre ljud. Kostar cirka 90 kronor.

Icontrolpad

Icontrolpad

Vem behöver Sony Vita om du redan har en Iphone. Med Icontrolpad kan du via bluetooth ansluta den här spelkontrollen till din Iphone. Kostar cirka 370 kronor.

Sida 2 / 3

Innehållsförteckning