I samband med att biljettförsäljningen till sommar-OS i London har det även uppdagats vilka regler som gäller för besökarna. Personer som köper en biljett måste följa vissa regler vad gäller användandet av bilder och videoklipp från evenemanget.

I villkoren står det: "Bilder, videoklipp och ljudinspelningar från de olympiska spelen får av besökaren endast användas för privat- eller hemmabruk. Besökaren får inte licensiera, distribuera eller publicera videoklipp och ljudupptagningar, det inkluderar sociala nätverk eller andra platser på internet. Bilder, videoklipp och ljudupptagningar får inte vidarebefordras för kommersiell vinning, antingen på egen hand eller via tredje part, säger reglerna för de som köpt en biljett till sommar-OS i London."

Till BBC säger dock en talesman för de olympiska spelen:

– Vi förstår att åskådarna kommer att vilja dela sina fotografier från OS i London 2012 på sociala nätverkssajter och vi är inte ute efter att stoppa dem från att göra detta. Däremot försöker vi hindra människor från att använda dem för kommersiella ändamål. Förtydligande om detta kommer att lämnas när biljetterna säljs.