Smarta mobiler klarar mycket, men det finns flera program som gör det möjligt att utöka funktionerna på din Androidtelefon ytterligare.

Här är sex program som gör att du kan använda din pc tillsammans med din Androidtelefon för att göra den ännu smartare.

Doubletwist

doubletwist android

Oavsett hur mycket du klagar på Iphone och dess instängda ekosystem så kan du inte förneka att Itunes och IOS fungerar mycket bra ihop. Det här är något Android saknar - till dess att du installerar Doubletwist.

Doubletwist är den länken mellan din Androidtelefon och din pc. Programmet hittar automatiskt all musik, bilder och videoklipp du har på din pc och kan sedan synkronisera dessa med din telefon. Du kan enkelt organisera allting via programmet och välja vad som ska synkroniseras eller sparas på din telefon.

Doubletwist använder sig av din usb-kontakt och är gratis, men du kan köpa till appen Airsync för fem dollar (cirka 30 kronor) och få tillgång till trådlös synkronisering.

Mobilego
mobilego android
Doubletwist ovan erbjuder en komplett lösning för att hantera multimedia på din Androidmobil. Men vill du istället synkronisera dina kontakter mellan datorn och telefonen är Mobilego lösningen du letar efter. Programmet fungerar endast med Windows och finns att ladda ned som en demoversion. Fullversionen kostar 40 dollar (cirka 290 kronor), men demoversionen borde täcka de flesta behov om du även använder Doubletwist.

B-Folder 3

B-Folders 3 är något av en schweizisk fickkniv för affärsmänniskor som vill säkra sin telefon. Programmet erbjuder lösenordshantering, kontakthantering, apphanterare och hantering av bokmärken. Dessutom kan appen användas för anteckningar och föra journal över olika arbetsuppgifter. All information krypteras sedan och skyddas med hjälp av ett lösenord. B-Folder 3 kan synkronisera mellan flera datorer och Androidenheter. Programmet kostar 30 dollar (cirka 220 kronor).

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning