När Apple förra året släppte IOS 5 var det många som gladdes åt beskedet att Twitter integrerats i Apples mobiloperativsystem. Integrationen med Facebook lyste emellertid med sin frånvaro, och var kanske mer efterfrågad bland de flesta användarna.

Varför det tog så lång tid för Apple att få till ett samarbete med Facebook är oklart, men nu har det båda företagen i alla fall kommit till skott. IOS 6 kommer att erbjuda full integration med Facebook. Det betyder att du kan dela med dig av bilder, länkar i Safari och mycket annat direkt i IOS, utan att behöva starta Facebook-appen.

PC för Alla har fått klämma på den första testversionen av IOS 6 och testat hur väl integrationen med Facebook fungerar. Apple har inte uppgett vilket datum den färdiga versionen av IOS 6 kommer att släppas annat än någon gång i höst. Eftersom vi tittat på en testversion av IOS 6 kan saker och ting se annorlunda ut i den färdiga versionen.

Inställningarna

facebook ios 6

I inställningarna för IOS finns det nu ett menyval för Facebook under Twitter. När du klickar på det menyvalet skriver du endast in den e-postadress du använder för Facebook tillsammans med ditt lösenord.

IOS 6 kommer då att logga in på Facebook och du får möjlighet att synkronisera dina vänner på Facebook med dina kontakter i telefonen. Du kan även välja att synkronisera händelser på Facebook med kalendern på din Iphone.

Sida 1 / 3

Innehållsförteckning