I somras visade Google upp företagets nya satsning på en ny typ av interaktiva glasögon som projicerar en bild framför dina ögon. Med Project Glass hoppas Google att du alltid har ögonkontakt med internet var du än går.

Project Glass kommer dock inte att släppas på marknaden förrän någon gång nästa år. Vill du inte vänta så länge finns det redan i dag en rad olika produkter som du bär in på bara skinnet.

Vuzix Wrap 920AR
Vuzix Wrap 920AR
Först ut på marknaden med ett par virtuella glasögon är Vuzix Wrap 920AR som projicerar en bild framföra dina ögon som motsvarar upplevelsen av en 67-tums bildskärm. Glasögonen är främst tänkt att användas för bild och video. För 1 499 dollar är de dina, motsvarande drygt 10 000 kronor.

Cutecircuit K-dress

Cutecircuit K-dress

Bärbar teknik behöver inte vara var användbar, den kan även vara snygg. K-dress från Cutecircuit är en klänning med hundratals inbäddade lysdioder som kan styras med en liten kontroll. För att ladda klänningen kopplar du endast in den till usb-kontakten på din dator. För en ringa kostnad av 2 373 dollar (cirka 16 000 kronor) är den din.

RD Space FPS Gaming Vest
RD Space FPS Gaming Vest
Hängivna spelfantaster kommer onekligen att gilla den här västen. Med hjälp av åtta olika vibratorer ger dig västen en full spelkänsla i ditt favoritskjutarspel. Spelvästen som ansluts via usb kostar 139 dollar (cirka 940 kronor).

Adidas McCoach heart-rate monitor and supernova sports bra

Adidas McCoach heart-rate monitor and supernova sports bra

För sportiga kvinnor finns den här cyberbehån från Adidas som mäter hjärtslag. Behån kan anslutas till en iPhone så att du kan kontrollera pumpen när du joggar eller motionerar. Kostar 70 dollar på Adidas webbplats (cirka 470 kronor).

Novero bluetooth pendant necklace

Novero bluetooth pendant necklace

Vill du ha ett lite trendigare headset har Novero skapat den här öronsnäckan som är utformad som ett halsband. Halsbandet använder sig av bluetooth för att kommunicera med din telefon och kostar 348 dollar (cirka 2 330 kronor).

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning