Ge svar på tal till lata vänner

let me google that for you

Nästa gång en vän ställer en enkel fråga istället för att googla svaret kan du servera ett svar direkt från Google. Gå till ”Let me google that for you” och skriv in frågan din vän ställt. Webbplatsen ger dig då en länk som du kan kopiera och skicka till din vän. När din länk går till länken visas en sida med en animation för frågan och sedan skickas den direkt till Googles söktjänst. Ett kul sätt att retas med frågvisa vänner.

Spara bilagor på Google Drive

mail to drive

Ibland kan det vara praktiskt att kunna spara bilagor i e-postmeddelanden direkt på Google Drive istället för på hårddisken. Tack vare insticksprogrammet Mail to Drive för Chrome kan du automatiskt spara alla bilagor i Gmail på Google Drive. Det bästa är att det fungerar även om du inte är inloggad på Gmail.

Smidigare Youtube-upplevelse

Har du tröttnat på annonser och alla dessa anteckningar som dyker upp i olika videoklipp på Youtube kan du fixa det. Med hjälp av insticksprogrammet Youtube options for Google Chrome kan du skräddarsy din upplevelse och se till att allt klotter utom videoklippet försvinner.

Sida 2 / 3

Innehållsförteckning