Ladda ned videoklipp från Youtube

youtube ladda ned videoklipp

Vissa videoklipp är kanske så bra att du vill spara dem på hårddisken. Det finns mängder med insticksprogram som utlovar detta med blandat resultat. En av de bättre lösningarna är insticksprogrammet Download Youtube videos för Firefox. Programmet lägger till en ”Download”-knapp under alla videoklipp på tjänsten som låter dig välja vilken upplösning du vill ladda ned i.

Redigera bilder direkt på Google Drive

Pixlr Express

Istället för att ladda ned dina bilder på Google Drive till hårddisken kan du redigera dem direkt på molntjänsten. Insticksprogrammet Pixlr Express för Chrome ger dig grundläggande redigeringsverktyg för dina bilder på Google Drive utan att du behöver lämna webbläsaren.

Det finns även en mer avancerad version som heter Pixlr Editor som påminner om Photoshop i gränssnitt och funktioner. Vill du ha samma funktionalitet för videoklipp finns insticksprogrammet Wevideo.

Kryptera dina dokument på Google Drive

boxkryptor

Vill du höja säkerheten på de dokument du lagrar på Google Drive finns ett insticksprogram som heter Boxcryptor. Programmet krypterar automatiskt filerna när du laddar upp dem till Google Drive.

Sida 3 / 3

Innehållsförteckning