Har din familj en uppsättning med mobiltelefoner och surfplattor kan Telias nya abonnemang göra det enklare att hålla reda på kostnaderna. Det nya abonnemanget som heter Telia Mobil Dela låter dig koppla alla mobila enheter i familjen till ett och samma abonnemang.

Det betyder att alla mobiltelefoner och surfplattor i ett hushåll kan använda ett gemensamt abonnemang, men fortfarande behålla sina individuella telefonnummer.

Telia Mobil Dela kostar 399 kronor i månaden för huvudabonnemanget och då ingår internetsurf på två gigabyte, fria samtal, sms och mms till övriga nät i Sverige. Att ansluta ytterligare en mobiltelefon kostar 149 kronor per månad och för varje surfplatta 29 kronor per månad.

Skulle surfpotten på två gigabyte ta slut inom en månad går det att köpa till ytterligare surf.

– Telia Mobil Dela är något familjer väntat på. Det är en enkel, prisvärd och flexibel lösning. Ett abonnemang för alla prylar och de får allt på en räkning. De behöver inte fundera på samtalsavgifter och de kan bättre utnyttja abonnemangets hela surfpott. Behöver de justera surfpotten eller lägga till fler prylar kan de enkelt göra det, säger Telias mobilchef, Ulrika Steg.

Så här fungerar Telia Mobil Dela:

  • Obegränsat antal samtal, sms och mms ingår i huvudabonnemanget och för alla mobiler som ansluts
  • Surfpott ingår i huvudabonnemanget - från två gigabyte till tio gigabyte per månad Potten kan enkelt justeras upp och ner efter behov från en månad till en annan
  • Upp till sju prylar kan anslutas till huvudabonnemanget. Mobiler kostar 149 kr per månad att ansluta och andra uppkopplade prylar som surfplattor, routrar och modem kostar 29 kr per månad
  • Det skickas en samlad räkning för abonnemanget

Mer information hittar du på Telias webbplats.