HP:s nya multifunktionella skrivare Envy 120 har en imponerande elegant design med en riktigt låg profil och känns solid och tilltalande.

Skannerns design är innovativ i det att skannerhuvudet ligger i locket mellan två glasskivor snarare än i själva skrivardelen. Originalet som ska skannas läggs med bildsidan uppåt. Locket är transparent så att du ser originalet och bildläsararmen som sveper över dokumentet medan det skannas.

Design
De två tidigare modellerna i Envy-serien som har föregått den här hade samma låga profil och snygga design, dock utan glaslock. Men utöver designen har även en hel del brister från föregångarna rättats till, och Envy 120 känns mycket mer solid i flera avseenden.

På frontpanelen, likaså av glas, finns en 10,9 cm stor pekskärm och tillhörande touch-knappar för navigering och andra funktioner. När du sätter på skrivaren vinklas panelen automatiskt upp till ett fördefinierat läge.

HP Envy 120
Kort i rocken. Envy 120 har en rolig och annorlunda design för en allt i ett-skrivare. På höjden mäter den inte mer än 11 centimeter och täcks av en genomskinlig glasskiva.

Även utmatningen öppnas automatiskt när du börjar skriva ut. Panelen lyfts och stödarmen för de utmatade dokumenten fälls ut. En touch-knapp för utmatning av pappersmagasinet finns även smidigt till hands på panelen.

Facket rymmer 80 ark vanligt papper samt fotopapper upp till A4 eller ned till 10 x 15 cm, men det finns inget extrafack inbyggt för att ha båda papperstyperna laddade samtidigt.

Sida 1 / 2

Innehållsförteckning