I ett foruminlägg på teknikbloggen Sweclockers uppgav en användare att Dustins personal kan se alla kunders lösenord till deras konton på webbutiken. Upptäckten gjordes efter att Dustins personal kommenterade en kunds lösenord i ett telefonsamtal.

– När jag pratade med er support i dag kommenterade supportpersonen att mitt lösenord såg slumpgenererat ut (jag skulle logga in och hade tydligen inte ändrat sedan jag återställt det) varpå jag frågade "Va?! Kan du se mitt lösenord?", "Japp" svarade han, och verkade inte tycka att det var något konstigt med det, skriver en användare som kallar sig Lefteyet på Sweclockers forum.

Dustin var dock snabbt med att kommentera uppgiften och ber användaren om ursäkt för det inträffade. Enligt Dustin håller företaget på att byta ut sitt affärssystem inom kort och i det nya systemet utlovas bättre säkerhet.

– Hej! Det är dåligt, det är riktigt dåligt. Vi är medvetna om detta och vi jobbar nu med att byta ut vårt affärssystem. Detta kommer vara klart inom kort. Då kommer användarvänligheten och framför allt säkerheten vara ordentligt mycket bättre. Jag kan inte göra att annat än beklaga att det ser ut som det gör nu, men jag lovar dig att vi jobbar på det, och vi kommer ha ett bra system inom kort, uppger en representant för Dustin på Sweclockers forum.

Dustins svar möttes av flera arga reaktioner från användarna. Hela konversationen hittar du här.